Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dangerous_Dave

25. 11. 2010 16:59
nahoda?

tak jsem se poctive procetl od tretiho dilu az k tomuhle a nemuzu si pomoct..... je to fakt jen nahoda, ze pritahujete takovy kreteny?

0 0
možnosti

Astaroth

25. 11. 2010 12:22
Finrod ma pravdu

Finrod Fellagund dole spravne uvedl rozdil mezi Rusko-Balkanskym pristupem, kdy muzi jsou machos v kozenych parkerech, pachnouci smesi vonavek a cesneku a divky jsou bezduse vypadajici barbiny a je povinnosti muze se i zadluzit, aby ukazal, ze na to ma a pristupem kultivovaneho zapadu, kdy k sobe partneri pristupuji jako rovnocenni. Nez Rusky model, tak to je uz lepsi i ten arabsky...

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

25. 11. 2010 12:07
souhlasím

....tito dva byli prostě magoři, o tom žádná.;-D Tak příště ......good luck

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

25. 11. 2010 12:10
Re: souhlasím

k útratě dodám....považuji za samozřejmé, že muž udělá gentlemana a útratu zalepí....a žena udělá dámu a zase se nepokusí o světový rekord v tom, kolik se dá za dvě tři hoďky prošustrovat, aby si "testla solventnost";-) Pak není problém.

0 0
možnosti

Šach.mat

10. 11. 2010 21:33
Dobrá diskuze...

Tady se teda sešlo... neplatičů ;-D!

Takže už né "pro korunu raději vrtat koleno", ale spíš rovnou "prostřelit si plíce", jo? ;-D (nežli zaplatit útratu?) ;-) Děs!

0 0
možnosti

Lord Havelock Vetinari

10. 11. 2010 18:23
Pan Jogurt

byl hodně výživný R^

0 0
možnosti

Per-os

10. 11. 2010 17:37
navod:-)

Hezke odpoledne preji,

obe schuzky opravdu bizarni, ale takto mate alespon zazitky:-))) Poradte mi, prosim, jak zenu "okouzlit" na prvni schuzce?:-) Zatim jsem dospel k presvedceni, hledaji-li oba ten vysneny vztah, "lasku", je obema, kazdemu ze sveho pohledu, v par minutach jasne, zda-li se bude jednat o rande, ci pratelsky pokec, anebo se dokonce bude jednat o zazitek podobny tem Vasim.

Myslim, ze fair by bylo, kdyby oba vyjadrili hned na zacatku sve pocity na rovinu.

Napriklad: Ja: Pritahujete mne a "chci" Vas-Tebe, Ona: Nezlob se, mas velky usi, deravou , ponozkujsme kazdy jinde, jiskra nepreskocila. Usetrime si tak cas a nervy.

 

0 0
možnosti

alicew

10. 11. 2010 17:48
Re: navod:-)

návod neexistuje a radit nemohu...určitě to není v ponožkách a ani v jogurtu....není to ani o penězích. Jednoduše musíte mít pro tu konkrétní osobu dostatečné charisma a pak ji okouzlíte... opačně ona musí být nějakým zvláštním způsobem přitažlivá pro Vás...., ale jak to  zařídit, to nevím? Možná jen stačí pozorovat okolí ,znát sebe a  vědět , co se Vám líbí...:-)

0 0
možnosti

oslik

10. 11. 2010 17:05
Když kouříte doutníky

- tak to bych vám nabídl taky jen ten rohlík.

;-D

0 0
možnosti

Finrod Felagund

10. 11. 2010 17:14
Re: Když kouříte doutníky

Já ani to, kuřačky smrdí.

0 0
možnosti

Katka1

10. 11. 2010 16:40
No,jo

Je to neustálý boj mezi emancipací (kterou si někteří hbitě vyložili jako možnost chovat se k ženě jako k chlapovi) a galantností.

Jestliže pánové omlouvají svou posledlost určitými částmi ženských těl a někdy až neúměrným kladením důrazu na ženskou krásu jako záležitost pudovou, které se prostě nedá bránit, pak je nutno upozornit na fakt, že stejně tak pudovou záležitostí je ženské testování, zda má muž přístup ke zdrojům a zda je ochoten se o ně se ženou podělit. 

Co se mne týče, pokud zvu, platím. Pokud zve on, očekávám, že zaplatí, ale stejně vždy sáhnu po své peněžence. Pokud mne nechá zaplatit za svůj účet, neznamená to automaticky, že další rande nebude, jen to prostě nedělá dobrý dojem.

Pokud trvá na tom, že zaplatí, i když jsem ho pozvala já, mé pudové já usoudí, že zdroje jsou ;-D a příště třeba já koupím lístky do kina.

Zatím se mi stalo jen jednou, že mne muž nechal platit. 

0 0
možnosti

Finrod Felagund

10. 11. 2010 16:51
Re: No,jo

Nejde o to se chovat k ženě jako k chlapovi, Vy jste to stále ještě nepochopila. Jde o to, zachovat si maximální osobní integritu a suverenitu svého jednání. Chápu, že v ČR je v kursu suverenita národní, toliko populární ve 20. století, i se všemi mrtvolami, co zanechala ale suverenita osobní, o kterou tady jde, je hodnotou, která je neúprosná jako pravda sama - dává totiž možnost se svobodně a bez výčitek svědomí vyjádřit, což se mnohým ženám i mužům nelíbí. Mnozí muži platí automaticky za ženy, protože si nevěří, že jsou natolik dobří, aby s nimi ta žena byla kvůli nim a ne kvůli penězům, a spousta žen za sebe nechává platit, protože ve svém ženství spatřují hodnotu ad hoc, která je podle nich natolik cenná, že se nemusejí starat o další aspekty své osobnosti, jako je například inteligence, rozhled, či oduševnělost. Proto kladou takový důraz čistě na fakt, že mají vagínu, protože... nemají na víc. A tak zakomplexovaní jedinci obou pohlaví samozřejmě rovnoprávný systém rádi nemají..

0 0
možnosti

ofcoursedude

10. 11. 2010 16:06
Jen jestli to není recese...

Když tak koukám na další Aličiny články, říkám si jestli to neni jen taková recese... ;-)

0 0
možnosti

Finrod Felagund

10. 11. 2010 16:02
Podívejte, v civilizovaném západním světě

je poměrně normální, když za sebe každý platí sám. A chtějí to tak obě strany, především žena - znám hodně Norek, Švédek, Dánek, Němek, Nizozemek, a ty tvrdí, že kdyby za ně muž platil, měly by pocit, že si je kupuje. Tím, že za sebe zaplatí samy, udržují svou rovnoprávnost, když za ně muž zaplatí, mají pocit, že mu jsou něco dlužny. Takže maximálně platí pravidlo, že zaplatí-li jednou muž, žena ho příště pozve. Mně takové pravidlo naprosto vyhovuje, mnohem víc, než takové to východní/slovanské/ruské/balkánské machovství typu "a kdo z vás to má", případně v ženské variantě "oblíknu se jako barbína a budu čekat, že za mě zaplatí každý všechno". S těmito zvyky si, ctěné dámy jako autorka, zůstaňte ve východním bordelu a necpěte se do slušné, vyspělé civilizace. Právě to, že podobné jednání v ČR už dávno není normou, svědčí o tom, že je ČR čím dál civilizovanější a civilizovanější země, a díky za to.

0 0
možnosti

markyz.Gero

10. 11. 2010 16:05
Re: Podívejte, v civilizovaném západním světě

nevím v jaké společnosti se pohybujete ale platit za ženu pokud ji pozvete na rande a večeři je zvykem ve většině evropských zemích

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2448x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...