Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bananovy_mugacek

27. 7. 2012 10:45
me zaujalo

Ze ten priklad je z prace, zajimalo by me, jestli se preneseni krabice na danem pracovisti povazuje za naprosto mimoradny, jednorazovy vykon, nebo je to bezna soucast pracovni naplne dotycne, za kterou je placena a za kterou by urcite chtela byt placena stejne se svymi panskymi kolegy

1 0
možnosti
MB

buxus

27. 7. 2012 10:30
Kdysi jsem dělal vedoucího jednoho menšího pracovního

.. kolektivu, který musel často cestovat. Zvláště nepopulární byly cesty do některých zapadlých míst Slovenska. Obě ženy co v kolektivu byly toho využily a prohlásily, že se musí starat o děti a že nikam nepojedou. Museli za ně zaskakovat jejich kolegové, vedle své normální práce a cestovaní pro svou agendu. Když jsem jim vyplácel vyšší prémie, musel jsem si od těch žen vyslechnout podobné argumenty, jako od autorky článku - že si ji zas tolik nestalo, že nikoho služební cesta navíc nezabije, že mají nárok na prémie ve stejné výši, atd.

3 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

27. 7. 2012 10:21
Na to je snadná odpověď

Ve chvíli, kdy jste si Vy - ženy začaly hrát na emancipaci, kdy jste začaly do světa volat, že i vše ,,mužské" lehce zvládnete - a ještě možná lépe - v té chvíli jste začaly v muží zabíjet gentelmany. Milé dámy - chcete být emancipované? Buďte si, ale , nečejte, že Vám jednou muži budou tu Vaši emancipovanost papat, a po druhé budete najednou ,,chudinky jen slabé ženy", které potřebují najednou okolo sebe gentelmany. Musíte si vybrat, sedět jedním pozadím na dvou židlích se jaksi nedá...

3 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

27. 7. 2012 10:23
Re: Na to je snadná odpověď

jedním pozadím se dá být i v několika postelích za den.....ale to je zase jiná pohádka;-D

1 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

27. 7. 2012 10:21
Taky

mi chybí ta milá vlídná stvoření, kterým se kdysi říkalo ženy.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

27. 7. 2012 10:24
Re: Taky

mě ne.....myslím, že jich je dost. Každýmu rozumnýmu chlapovi přece stačí 2-3 ne? Jen nebýt nenažraný.;-DR^

2 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

27. 7. 2012 10:20
Možná je to někdy i jinak

Jako ženě vám to možná připadne nepochopitelné, ale občas muž NEMÁ ZÁJEM být atraktivní. Třeba je ženatý a v manželství je spokojený nebo je spokojený i bez ženy a necítí potřebu vypadat atraktivně, protože to přináší velmi často komplikace. Pokud totiž žena spatří kořist a vyrazí na lov, stává se z muže lovená zvěř a často je i uloven, ženské zbraně neradno podceňovat.

-

Takže milá autorko, pokud se k vám někdo chová jako buran, může to být buran, ale mohou to být i velmi kvalitní mimikry. Na fotce vypadáte jako nebezpečný predátor, je poněkud neskromné žádat po své kořisti, aby se namazala marmeládou kvůli lepšímu šmaku. ;-)

2 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

27. 7. 2012 10:22
Re: Možná je to někdy i jinak

R^;-D..........od teď vím, že nejsem žádnej pivní gaučák.....jsou to mimikry spokojeného ženáče. DíkR^;-D

1 0
možnosti

dva mraky

27. 7. 2012 10:18
idealizace minulosti

Nějací gentlemani to byla výsada těch vyšších vrstev, jinde u nás panoval tvrdý patriarchát s velmi tradičním rozdělením rolí, k tomuto rozdělení sice patřilo že práce vyžadující velkou sílu se nechávají chlapům ale to bylo asi tak všechno. Moje máma svému otci vykala.

To co by chtěly dnešní ženy je trochu schíza na straně jedné nechtějí tradiční rozdělení rolí na straně druhé chtějí vešeré ohledy. Pokud poslouchám názory různých stran tak vlastně proti čemukoli je něco slyšet, hodný je za ňoumu, drsňáci ubližují, kdo pochválí je za trapáka protože takhle se přeci holky nebalí, atd. Spousta žen má v tomhle nějakou svou univerzální pravdu ale těch pravd je slyšet tolik. Někteří chlapi v této situaci rezignují a věnují se raději např posilovně kritizované  v článku, něco se děje a endorfiny z toho jsou také.

3 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

27. 7. 2012 10:18
Mám tu zkušenost

že když žena nahodí milý úsměv, a poprosí o pomoc, tónem: "Kdybys tu ty silný junáku nebyl, tak já křehká sama zhynu bez pomoci"......muži se přerazí, aby pomohli a to klidně i starší dámě, která nemusí být zrovna modelka.

Otázka je, zda byl použit dámský šarm či nikoli.;-)

Dovoláváte se gentlemanství (čož je krásný bonus k "správnému chování zaměstnance", ale pořád bonus, nelze ho vyžadovat po zlém), pak na druhou stranu váhy přidejte dámský šarm (rovněž krásná složka povahy, ale taky nepovinná).....a to by v tom byl čert, aby to nefungovalo. Moje zkušenost je, že se muži s chutí vykašlou na namyšlené fůrie. Jinak se spíše přetrhnou.;-)

5 0
možnosti
R

rito

27. 7. 2012 10:05
Ten olympionik na fotce

je Váš manžel, případně přítel? Tak to vyvoláte zcela určitě závist u ženského pohlaví. Dřív se k tomuto druhu sportu používal kýbl s vodu. Hold doba pokročila.;-D

0 0
možnosti
JM

vinhifi

27. 7. 2012 9:57
gender

ja jsem myslel že  feministky a ženy obecně chtěji absolutní rovnost... Proč nyni volaji po galantnosti??  koukam že by ženy měli rády kvóty, stejné platy a ještě galantní muže.. myslim že obé najednou nejde...

1 0
možnosti
TH

Gmurr

27. 7. 2012 10:03
Re: gender

Mam ten pocit, ze u vas s t ou rovnosti je to spatne....zvlaste pokud jde o cteni. Rovnost je v Ustave Ceske republiky. To za prve. Pak je tu jeste neco. O feminismu nemate ani poneti a pletete si nejen pojmy ale i dojmy. Informujte se radsi, nez neco napisete.

Z vaseho prispeku vyvera jedno, to co napsala nase blogerka. Pohrdani zenami. Vam chybi ucta i k sobe samemu.

2 0
možnosti
JD

Draki

27. 7. 2012 9:51
Co činí neatraktivní ženu?

Třeba když se vždy a za každou cenu snaží být středem pozornosti. Sice na sebe okamžitě stáhne zájem kavárenských pokuřovačů tušících snadnou kořist, adepty hlubšího vztahu však stoprocentně odradí. Mužů, kteří chtějí mít doma asertivní ropuchu se jaksi nedostává. Autorka touží po světě, ve kterém se vše točí kolem ní-včetně mužů. Smělé vize jsou krásná věc-ještě lépe je se někdy podívat na sebe do zrcadla:-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2448x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...